جزئیات آگهی
-
شناسه آگهی: 2043
-
اضافه شده: 2021
-
موقعیت مکانی : ایران
-
استان: استان تهران
-
شهر: اسلامشهر
-
بازدیدها: 292
توضیحات
طبخ انواع کله وپاچه سیراب شیردان به صورت روزانه وتازه
صبح از ساعت 4 صبح الی 10
کله پاچه گوسفندی بره جوان کشتار تهران بسیار تازه ولذیذ
عصرها ازساعت 15 الی 21 شب
سیراب وشیردان کشتار تهران وپخت همان روز تازه ولذیذ
درماه مبارک رمضان پذیرایی از افطار تا سحر می باشد
آیامی دانید که فقط ماهستیم که سیراب شیردان مورد عرضه خودرا در مغازه وهر روز بخت می کنیم؟
بله درست است …ما تنها طباخی در جاده ساوه هستیم که بار خوراک سیراب وشیردان موردعرضه را درون واحدصنفی هر روز تازه پخت می کنیم ولذت تازگی وسالم بودن را مشتریان بخوبی حس می کند
می پرسید دیگر طباخی ها مگر چگونه سیرابی خود را پخت وعرضه می کنند؟
پاسخ-امروزه متاسفانه دیگر طباخی ها مانند گذشته سیراب و شیردان مصرفی راخودشان پخت نمی کند بلکه از کارخانه ای پخت سیرابی صنعتی که محل پخت سیراب وشیردان تمام طباخی های تهران وحومه به صورت صنعتی ودرمقیاس انبوه است مصرف یک ماه سیراب شیردان مورد عرضه خودرا به صورت پخته شده فله کیلویی از کارخانه سیرابی پزی صنعتی حوالی میدان میوه وتره بار تهران است تهیه وسیرابی پخته شده رادرون دبه های پلاستیکی درفریزر برای مدت 30روز نگهداری وروازنه به مقدار فروش از آن گرم نموده وبه مشتری عرضه می کنند واینگونه وانمود می کنند که سیرابی را همان روز داخل مغازه بخته اند که اینطور نیست
ارسال نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شده اند. *